ANTALYA / KONYAALTI - Konyaaltı Bahtılı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Konyaaltı Bahtılı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bahtılı Mah. Atatürk Cad. Çakırlar yolu üzeri No475 PK07130 Konyaaltı/ANTALYA
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; bilimsel çalışmalar yapan, sanayi kesiminin ihtiyaç duyduğu nitelikte bilgiye, beceriye ve ahlaka sahip öğrencilerin yetiştirileceği bir okul olmak. Kendini anlayan, gerçekçi kararlar alabilen, kapasitelerini geliştirebilen, çevresine dengeli ve sağlıklı uyum sağlayabilen ve böylece kendini gerçekleştiren; psikolojik, zihinsel, bedensel ve sosyal yönden sağlıklı nesiller yetiştirilmesi. Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, sürekli gelişen ve değişime açık, alanında yüksek öğrenime yönelebilen, ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insani değerlerle donatılmış, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, demokratik ve insan haklarına saygılı, endüstrinin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimize, alanlarında yüksek öğrenime devam edebilecek bilgi ve beceriyi kazandırmak, endüstri kuruluşlarına nitelikli teknik elemanlar yetiştirmek, toplumsal kalkınma ve refahın gelişmesine katkıda bulunmak, bilimsel düşünme ve sorun çözme yeteneği gelişmiş nesiler yetiştirmek, iş arayan değil; iş yaratan nesiller yetiştirmek, öğrencilerin farklılıklarına saygı duyarak yetenekleri ölçüsünde ve doğrultusunda, eğitim yöntem ve tekniklerini uygulamak, öğrenmeye hazır, üretici, iletişim kurabilen sorumlu bireyler olarak hayata hazırlamak eğitim öğretim yönteminde katılımcılığı teşvik etmek, öğrencilerin istek ve dileklerini dikkate alan bir yönetim anlayışını benimsemek, öğrenme sevgisini yaşam boyu benimseyerek sürdürmelerini sağlamak için çalışırız.
Henüz Yok.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :11
Öğretim Şekli :TEKLİ
9. Sınıflar 08:10-15:20 10. Sınıflar 08:10-17:00
MERKEZİ KLİMA
Servisler ve şehir içi otobüslerle sağlanıyor.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Antalya´nın Konyaaltı İlçesine bağlı Bahtılı Mahallesinde bulunmaktadır.
Konyaaltı İlçe Merkezine 9 km. Antalya İl Merkezine 14 km.